Over ons

Meet #teamValMas

Met een aantal jaren ervaring op de teller, is Thomas de geknipte man om kroketjes te bedenken en te maken. Hij heeft, zoals hij zelf zegt, een haat-liefdeverhouding met kroketten. Zo heeft hij in 2017 meer dan 26.000 kroketten gedraaid. Ja, we hebben het écht geteld.

Toch keerde hij (gelukkig!) steeds terug naar kroketten want hij beschrijft het zelf als een zeer dankbaar product dat hij nog steeds met zeer veel liefde maakt. Enige tijd geleden begon hij met het idee te spelen om zelf iets op te starten rond kroketten. Kroketten in allerlei soorten, aan huis geleverd. 

Enter Valerie, the pink unicorn

Later leerde hij Valérie kennen, een online marketeer met een horeca-geschiedenis. Op hun eerste ‘echte’ date, tegen ‘t einde van de aperitief, was KROKETJE.BE geboren. Wat begon als een wild idee werd al zeer snel werkelijkheid. 

Thomas neemt het volledige culinaire gedeelte in handen, Valérie houdt zich bezig met de website, webshop, socials, marketing etc. Vandaar ook het alom aanwezige roze. 

Ondertussen is KROKETJE.BE meer geworden dan enkel kroketjes aan huis leveren. Wij streven er naar om toffe en originele kroketjes te brengen waar smaak en ervaring centraal staan. Zo brengt Team ValMas jullie de Kroket-Roulette, een apero-box met één spicy-kroket die iemand onverwacht in vuur en vlam zal zetten. Daarnaast heeft KROKETJE.BE ook een foodtruck. Deze kan je inhuren voor evenementen bij jou thuis en meer. 

KROKETJE.BE staat voor artisanale, lekkere en originele kroketjes. We gaan steeds voor kwaliteit met veel liefde en passie gemaakt. Want ja, dat proef je, niet?

Ook benieuwd naar de kroketjes? Ja, natuurlijk want ze klinken echt top! Ontdek ze in de webshop. Bij jou aan huis geleverd, diepgevroren zodat je altijd de lekkerste kroketjes in huis hebt onder vrienden of voor jou stiekem alleen. Want we hebben allemaal onze guilty pleasures. 

Update

Kroketje.be gaat even in zomerslaap en levert enkel op dinsdag aan huis.

Why? Onze zomer zit gevuld met foodtruck-events én we openen een nieuwe winkel! Goede nieuws is wel dat je binnenkort altijd je kroketjes kan komen halen bij ons!

xo Kroketje.be